neděle 19. dubna 2009

Na Jedlovce to zas v neděli OŽILO


To byla zase paráda, přijelo zas hafo lidí, dokonce i Adam Vágner, Lukáš Měchura a další typové z elity. Jezdilo se zas do mrtva, tentokrát jsem byl trošku mimo už od rána, probudil jsem se se skoro zablokovanym krkem a během dne se to akorát zhoršilo. Ale pár pěknejch jízd se s tim dalo dát. Trať se opět změnila k nepoznání a museli jsme se všichni učit nový stopy, navíc vylezly nový kořeny a šutry takže to mlátí jak hluchej do vrat, což v mym případě znamená opět přehod na SPD ( na závod určitě ).

Galerie od BuřTa ZDE

a od Coola TU

10 komentářů:

  1. Jsem si říkal, kurňa, ten dres znám, v tom jezdí Vágner. Blbost, ten by nepřijel, to by bylo pod jeho úroveň. Ale jede to tomu týpkovi fakt krásně, ne, to nemůže být on... A on to byl... Dneska jsem mohl mít tolik jmen v pamětníčku, ach jo :-D
    BuřT

    OdpovědětVymazat
  2. Že sis neřek "o)) MKR

    OdpovědětVymazat
  3. Taky si nech podepsat vlekaře na toho budem jednou všichni hodně vzpomínat :)

    OdpovědětVymazat
  4. Copak copak? Příjemnej? :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ty woe uroveň to má Adam přijel, čelo počkej o vikendu to bude lidí jak na ČP a to sme se báli aby někdo přijel........ no abych to nezakřik :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Úroveň to má, ale kde je Adamova úroveň, to nevim. ;-)
    Kolik se vám už přihlásilo lidí on-line?

    OdpovědětVymazat
  7. adamova úroven je jinde hlavně jinde než ta naše dohromady, kolik se přihlásilo lidí nevim to se musíš zeptat na peklort.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Chjoo... nemam zadnou fotku, to sem mohl klidne lezet doma a pít čaj, no aspon sem videl Adama s evou a vaškem v akci.

    OdpovědětVymazat
  9. Závodníků už je registrovanejch asi 25 a dnes se roztrhl pytel s dalšíma registracema, takže mazec.

    OdpovědětVymazat
  10. mateji mas tam jednu na prescestaku...

    OdpovědětVymazat