úterý 31. března 2009

Návrat do streetovejch časů










Jak jsem řikal, dal jsem do kupy novej street stroj, v pondělí jsem to vytunil, přeházel nějáký díly ze starýho kola, nějáký nechal a výsledek je tu. Zatim to mám na 24" kolech ale napletu to na 26" aby to bylo pořádný horský kolo:-)









Rám je neuvěřitelnej krasavec a ta geometrie mi fakt sedí jek nikdy nic jinýho. Asi po půl roce co jsem naposled jezdil na streetu, jsme s tim hned začal dávat třeba 180 v jízdě jak nic a do baňáče to de taky samo a o manuál ani nemluvim no prostě fšecko:-)
Dneska jsem odchyt Toma, nafotily a natočily jsme narychlo pár věcí. Myslim že po tak dlouhý době to docela ujde, furt to mám v ruce a to kolo tomu hodně pomohlo už se těšim na Dirt ha:-D













No na týhle fotce to nevypadá že to mám pod kontrolou, ale normálně jsem to ustál
,

více v GALERII

Tady je krátký videjko

NHCR Street RBK 09 from Lukas on Vimeo.

ale takhle jezdit stejně nikdy nebudu he he

2 komentáře:

  1. Týjo luky netrapci se jednou rozmlatis na danhilu a hned musis do ulic ju srabe neee je to pekny myslim to kolo jo a ty taky si to dobre davas street si nejezdil dloooouhoooooo a jen jak na to sednes tak se dari no parada jen tak dal a co na to dirty, a co Jan Tleskač.
    Fčera sem byl na JD pod sterkofkou se da paradne prasit sem tam lital jak Pítý asi 5jízd ale jakejch no kanál, ale od strku vejs je souvisla vrstva mekkeho snehu 30-50cm muhaha klopny nejsou videt a gapik by sel na prkne. Dnes deme hazet at to taje rychlejc tak se uka bejkuu.

    OdpovědětVymazat
  2. ta stim panelakem za prdeli me dostala....hey kradu ji :-)

    OdpovědětVymazat