neděle 27. září 2009

3DH CUP Jedlová 26.09.09


Stalo se to, na Jedlový se odjel poslední závod 3DH Cupu. Kdo by si tohle před 2 roky pomyslel? Když jsme trať stavěli a tlačili kola ve 4 lidech a o vleku jsme jen snily.
Závody se povedly, pokud vim tak nenastal žádnej větší problém. Časomíra super neměla chybu okamžitý výsledky. Trať se líbila snad všem, a během těch dvou výkendů se vyjezdila do super podoby, která má fakt docela úroveň. Vlek fungoval taky v klidu a stíhal. Vznikly jen trochu menší zmatky ohledně ceny a pátečního provozu, což způsobila špantá komunikace mezi vedením Slovanu a vlekařema, kteří vůbec nevěděli co se bude dít, nerozumim nekomentuju:-)
Samotnej závod byl pro hodně pohodovej, skoro bez nervozity. Trať znám naspaměť nic jsem neřešil. V Sobotu ráno dávám asi tři klidný jízdy. Potom následoval měřák ten pouštim naplno ale bez šlapání bez nervů. Dalo to 2. místo ve fullech, řikám si dobrý , ale to nic neznamená. Potom 1. kolo, posílám to naplno nenechávám si žádnou rezervu na druhý kolo, to se mi většinou nepovede. Jízda je neskutečně vyrovnaná a klidná a taky se to projevilo: 2. flek OK nic neřešim to už lepší nebude a jsem spokojenej. V druhym kole zaváhám na startu a mám o sekundu horší čas a celkově 4. místo Maximální spokojenost. Jane klasika 2. místo za Helčou Kurandovou. Z kluků vypíchnu Matese ten dal 14. místo z dobrym časem, rozhodovaly setiny takže Matheyas Heja Heja. Péťa Němců konečně pokořil přezcesťák, Čelkiss taky a Tomáš taky (i když závod nedal, GT je nemocnej) a všichni si parádně zazávodili a vo to přece de ne.

Kuba chrápe u tratě a Mates má výtlem:
foto0 foto1 foto2
Tohle je moooocc :-))))))












Výsledky: ZDE

Galerie:

foto TOM

další Galerie:
1 2 3 4 5

Žádné komentáře:

Okomentovat