středa 11. února 2009

další, nová dýka v arsenálu NHCR







Tak jsem se nechal inspirovat Kubou a na následující léto poladil novou dýku, pro ty kteří nevědí, 5.února jsem zamáčkl nejednu slzu a poslal Santu do světa. Byl to vynikající rám a bude se mi stýskat, bohužel pro ten můj "styl" alias Maveho NCAP style (čti "no control autopilot") nebyl zrovna to pravý ořechový pac ten jednočep přece jen nepožehlí tolik jako nějakej závoďáckej speciál, kterej se chystám pořídit, taky byl jsem dost často na dorazu a hlavně byl na mě krátkej což se mi ze začátku hodně zamlouvalo, Santa je hračička..ale postupem času mě přestalo bavit to, že jsem si nabíjel hubu o řidítka. A některý momenty jsem měl fakt just, např. ty skůčky v rokytnici, Jane ví.

Takže ikdyž vim že jsem ještě pilot začátečník a že Santa je, sorry byl, pro mne víc než dostačující frame, padlo rozhodnutí, a to takový že Santa pujde z domu. Jsem holt rozmazlenej fracek, kterej potřebuje novou hračku.

Tak jsem začal listovat bazarama a nakonec jsem se rozhodoval mezi RB Dragstrem DH rocnik 2006 a Demem 8, rok výroby 2008.Takže, ikdyž jsem celé loňské léto nadával na Lukášovo demo, že se mi nelíbí a že Demo(Ferdovo) je na picu. A přestože vím, že se budu na něm stydět jezdit a že to z mího kola to udělá Hillovskej speciál. Po pečlivém uvážení, fakt došlo i na to že jsem se s CERWEM prohraboval v geometriich, ano vyhrotil jsem to na max. Padlo rozhodnutí, JÁ CHTÍT DEMO, a Sam mi poslal novou hračku, která mi přišla včéra ráno. A to za moc pěkný peníze. A v luxusním stavu, takhle zachovalej stroj jsem ještě neměl.

Demíčko jsem si zamiloval hned po rozbalení, krásná práce, čím to že jsem v létě pomlouval, nevím. Kupodivu se mi to v mejch znaleckejch rukách nezdá ani těžký. Hádám že velkej rozdíl mezi Santou a Demem co se hmotnosti tejče moc nebude. Očekávám od toho že to bude ouplně jiný kafe než Santa. Tak uvidíme. Až tu raketu poskládám a otestuju jak se patří, zašlu rozuzleníčko týhle mojí story.

Do tej doby, Cau. Majlo

mimochodem to stříbrný je izolačka;)

3 komentáře:

  1. joooo tak tu máme prvního z novejch spisovatelů:-)
    jen tak dál majlo
    Demo je pila ať si kdo chce co chce říká, spešlů je sice hodně má to každej druhej, ale to něco o týhle značce vypovídá (těch dem zas tolik neni), i když v našem týmu JÁ, MAJLO, JANA taky, už se to ví, MATES bigbít a PÉŤA bigbít, a sněhu porát pok**ot .............

    OdpovědětVymazat
  2. Mazec.Pěkně se rodinka S rozrůstá:-).Mám taky jednoho mazlíka,sice o metr kratší zdvih ale je to držák nesmrtelnej.Vakl nula!Tak at ti to jezdí.Zabíjej!!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Heleďte vy jste pěkný syčáci ... lítáte po Papik Hillu, zbrojíte do sezóny ... tak jsem se šel podívat do dílny a fákt mi chybí jen vidle a nějaký to povařený lešení :o) tak ať se práší za kočáry
    MKR

    OdpovědětVymazat