neděle 22. února 2009

TRIP - Leogang, Saalbach




Jou, takže jak si vetšina z vás určitě pamatuje, loni jsem o těhlech lokalitkách básnil skoro celej srpen. Letos se tam snad konečně podívám. PŘEDBĚŽNÝ termín tripu je ZATÍM stanoven někdy mezi obdobím 17 - 25.srpen 09, plán je že jedem zatím "najisto" ve složení 2auta 5lidí. Ubytování by mělo být na statku s fialovejma krávama, fotky luxusu přikládám.

Statek leží asi 50m od bikeparku v Leogangu. Do Saalbachu to je asi 35km cesty.Celá ta tejdenní sranda, včetně apartmánu, permice(permice na 5 dnů + 2 dny cesta), nás vyjde zhruba na 6tis kč. (Permice na 5 dní stojí 122 Euro a na 4 dny 98E). Což se mi zdá za pětidenní MX v této pohádkový lokalitě dost slušný. Náhradní díly na zmotokrosovaný kola se ještě domlouvaj, ale budou.

Pokud by se chtěl kdokoliv přidat, budem jedině rádi. Ubytko zarezervujem koncem března. Zatím je to neofiko domluvený pro 10 lidí.Takže 5 postelí volnejch.

Peace, Majlo

Další fota here: http://www.sterba-kola.cz/item/leogang-salbach

7 komentářů:

  1. jo to by bylo mega, jel bych hned, ale zatim to vypada že v tomhle období volno mít nemůžu budu rád když se letos dostanu na většinu závodu u nás, když děláš v krámě s kolama tak je léto v hajzlu, tejden dovolený v sezoně neexistuje:-)

    OdpovědětVymazat
  2. ...existuje,úplně v pohodě...ale musíš bejt chief...SITIC

    OdpovědětVymazat
  3. tyyyOOOOO majla teda ty mas plany se chces urcite naucit ten danhill vid si to videl u me a neda ti to spat muhaha
    jakooo jel bych hnedle ale nic slipovat nebudu buhvi co bude v srpenci trba se necham preoperovat na devce a budu delat aquabelu...
    no buhvi

    OdpovědětVymazat
  4. 2matheyas: v plánu je i 720trip a možná se podívám i na Gardu, musim už jen vykrást nějakou banku:D

    OdpovědětVymazat
  5. Joooo metes se připojil dobrej profil az sem se z toho posmál:-)))))))

    OdpovědětVymazat
  6. jinak villlly má taky dost literárně povedenej profil hehhhehhhohii

    OdpovědětVymazat
  7. No plány super.Jenom nechci vidět stav toho luxusu po nájezdu.Zjistil bych si jak vysoká je trestní sazba za demolici soukromýho majetku:-)))
    Lokalita nádherná, sen snad každýho kdo se vozí trošku na kolečku.

    OdpovědětVymazat